SLC TV

<—— Direktlänk Youtube

__________________________________________________________

”CROWDFUNDING”

Hjälp oss med att finansiera och tillgängliggöra svensk motorsport!

Hej!

Jag som driver SLC (Fredrik Skoghag) har varit involverad i svensk motorsport sedan många år tillbaka i flera olika roller: förare, arrangör, teknisk innovatör och mycket mer. Sedan några år tillbaka så har jag också börjat bygga upp SLC TV. Det unika med SLC TV är mixen av motorsportsexperter och TV-produktionsexperter vilket resulterar i en väldigt hög kvalitet på sändningarna.

Eftersom jag brinner för svensk motorsport generellt, och gräsrotsmotorsport specifikt, skulle jag vilja ge fler mindre arrangörer/grenar möjligheten att nå ut till en bredare publik vid enstaka tillfällen. De har dock idag inte den möjligheten ekonomiskt. Jag ber därför om er hjälp att lösa detta. En sändning med kameror utposterade på banan, drönare, grafik, repriser, trådlös reporter och kommentatorer kostar cirka 60 000 kronor. Om ni kan tänka er att bidra med finansiering så att vi kan sända exempelvis gokart, folkrace, konbana, racing, traktorpulling, rallycross, crosscart eller vad ni nu önskar, så löser vi allt det praktiska kring sändningen. Om vi hjälps åt kan vi ge svensk gräsrotsmotorsport den uppmärksamhet den så väl förtjänar.

Privatpersoner kan bidra med 500 kronor och får då, om så önskas, sitt namn med i rullistan över finansiärer som rullar då och då under sändningen. Namnet publiceras även på hemsidan (www.slc.se) i anslutning till det aktuella evenemanget.

Företag kan bidra med 5000 kronor plus moms och får då sin logga med under sändningen tillsammans med övriga sponsorer. Loggan kommer även att läggas ut på vår hemsida (www.slc.se) i anslutning till det aktuella evenemanget.

Alla bidrag kommer att redovisas och till 100% gå till att hjälpa de arrangörer som annars inte har råd att livesända sina evenemang. Evenemangen väljs ut bland de förslag ni har skickat.

Nuvarande sponsorer finns på hemsidan under fliken SLCTV.

Om ni vill bidra hittar ni länken till crowdfundingen här:

http://www.svenskamotorsportalliansen.se/registrations/add/29
privatperson även swish använd QR-koden nedan.

Med vänlig hälsning

Fredrik Skoghag

 

insamlade pengar hittills 🙂 … 52.000 / 60.000 för första gratis sändningen av gräsrotsevenemang

____________________________________________

SLC TV – VÄNNERNA som stöttar svensk motorsport

Stöttande företag:

SBF.se
Banbil.nu
Simpson
Soda Kart
Ring Knutstorp
Timeattacknu.se
Binero
legends
easy karting
monster

Stöttande privatpersoner:

Erik Olsson
Lars Borgström
Anders Hansson
Mikael A. Jarosinski

 

Erbjudanden från stöttande företag:

Banbil.nu, 500kr rabatt vid köp av 4st däck
Simpson, 500 kr rabatt vid köp av utrustning för 10.000kr

________________________________________________________

TEKNIK VI SÄLJER:

ONBOARD KAMERA

Vår onboardkamera lösning som funkar både till kolla i realtid bilen från depån med extremt låg delay 2-3 sek och även skicka ut till youtube eller tv-produktionsbolag för livetv produktion.
pris kontakta fredrik@skoghag.com

LIVE STREAM PRO

_________________________________________________________