LIVE STREAM PRO

     SLC TV har en egen lösning för in-car video i direktsändning

Tanken var att använda för egen produktion men det blev så bra att vi väljer att erbjuda den som kombination av produkt och tjänst till för användning i tävlingsbilar.

Steg 1 är att montera kamera, kontrollbox och antenner i er bil. Anslut till +/- på batteri.

Steg 2 är att köra bil.

Under tiden bilen körs följer teamet direkt via app eller dator i direktsändning.
Teamet vet hela tiden vad som händer i bilen och var föraren är på banan – utan att vara låst till depåfållan – om något oväntat inträffar kan teamet förbereda sig i samma stund som det händer och vara redo med rätt åtgärd direkt när bilen kommer in.

Vid förarcoaching är detta system extremt effektivt, coachen kan se både utanför och i bilen under körning och tala direkt med mekaniker och ingenjör för inställning av bilen.
I exempelvideon ovan ser ni hur Patrick Rundquist coachas av Alx Danielsson med en kombination av drönarfilm i direktsändning och in-car i direktsändning. Ett väldigt effektivt användande av teknik för att arbeta effektivt. Drönare kan direktsända genom samma server och appar som kamera i bilen men kräver operatör på plats.

Efter körning går ni igenom inspelat material genom att hämta hem från servern till valfri enhet – materialet finns tillgängligt att hämta hem även när ni kommit hem från banan.

Det går även att direktsända per automatik till tv-studio och sociala media som exempelvis YouTube och Facebook och grundinstallation av detta ingår i tjänsten.

Kontakta Fredrik Skoghag: 0708-800695 / fredrik@skoghag.com