2017

Untitled-6 SLC jobbar numera med att supporta för TimeAttacknu.se , Actionpics.se , Race4fun och Corvettecluben med deras evenemang med teknik. För närvarande gör vi inga egna evenemang eller tävlingar. nike free 5.0 hombre Återkommer om det förändras.

  • EQUIPMENT 10 M
  • SLC har för närvarande teknik för Tidtagning med sektortidtagning och ca 100st transpondrar till lån. Geno Smith College Jerseys Högtalarsystem med FM-sändare där allt är batteridrivet och wireless.

  • AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • Livesändning till webb. nike pas cher Fotocells-tidtagning med stor ledskärm med möjlighet att mäta tex konbana eller hastighet. Professionell vågutrustning. Flaggor för komplett bana. ca 100st stabila gummikonor.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Rosso
  • Radarmätare med trådlösa skärmar för mäta tex fart i depån.

  • TEAM COURT
  • Radiokommunikation med relästation, 18st Zodiac och ca 20st Alinco radios. asics homme med mera teknik…