INFORMATION OM TÄVLINGEN PÅ GOTLAND 1-3 MAJ

Här kommer information tävlingen på Gotland Ring 1-3 maj, och hur man bokar resa och eventuellt boende. Maglia Hakeem Olajuwon Nick Chubb UGA Jersey air max pas cher pour homme Asics Pas Cher På fredag den 1 maj kommer det att vara träningskörning för tävlingsbilar och även några pass för gatbilar. Nike Air Max 2017 Heren wit nike tn pas cher Även om man anländer på fredag eftermiddag så ska det finnas möjlighet till åtminstone en timmes träning för tävlingsbilar på fredagen. Asics Whizłer damskie new balance femme blanche 996 nike pas cher På lördag 2 maj blir det ett kortare pass med tidtagning och sedan kör SLC en 2h och en 3-timmarstävling och ERCup en 3-timmarstävling.

  • NIKE AIR MAX THEA
  • sneakers blanc Homme Asics På söndagen körs en gemensam 3-timmarstävling för båda serierna. Asics Corrido damskie Brandon Belt Jersey Tävlingen kommer vara klar senast kl 14, så att det är möjligt att åka hem med båten till Oskarshamn som går kl 17.05 från Visby. asics tiger hombre Nike Air Max 2017 Dames wit Fjallraven Kanken No.2 Första möjliga båt till Nynäshamn går kl 23.45 på söndagkväll. asics gel nimbus 17 uomo Många team kommer kanske ha husbil eller buss med sig, men annars så kan vi rekommendera Mavens stugby i Kapellshamn, mindre än en mil från banan. Dont’a Hightower – Alabama Crimson Tide air max pas cher De har stugor för 4-6 personer för 895 kr per natt, om man har med egna lakan. Maglie Cleveland Cavaliers New Balance 574 Pas Cher Och man får stanna tre nätter men behöver bara betala för två! Se mer på www.maven.se och beställ per e-mail eller per telefon 0709-586062. Fjällräven Kånken Mini Det finns också en restaurant i amerikansk ”Diner-stil” i Kapellshamn, och som bl a har goda hamburgare. Soldes Chaussures Nike Bokning av rabatterade biljetter görs bäst till Destination Gotland Gruppresor per telefon 0771-223350. nike air max 2016 goedkoop Varje team kommer att betraktas som en grupp, men det går att välja olika båtavgångar inom ett team. Nike Air Max 2016 Italia kanken Vid bokning ska man uppge antal personer, typ av fordon (buss , husbil, personbil och ev släpvagn) samt längdmeter.

  • Nike Air Max 2017 Donna
  • Även medföljande husdjur ska uppges vid bokningen. Som exempel på kostnader kan nämnas en bokning som nyligen gjordes: personbil + släpvagn och 4 vuxna t o r Oskarshamn kostar 2534 kr, och husbil + släpvagn och 4 vuxna kostar 3154 kr. Women Air Jordan 14 Nike Air Max 2017 Goedkoop Kostnaderna kan variera beroende på hur populär avgången är. Maglia Kevin Durant Avbokning och ändring kan ske utan kostnad fram till 28 dagar innan avgång, men vid senare ombokningar tas en avgift ut. Man får i princip bara ta med sig en extradunk bensin på båten så tankning sker lämpligast i Visby. Asics GT 2160 Nike Air Max 2017 Heren groen Det finns flera bensinstationer med högoktanig bensin i Visby, och det finns två Shellmackar som har V-Power, och vi ska kontakta dem så att de har fyllt sina tankar innan helgen.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>