Inbjudan Öppet Svenskt Mästerskap i Endurance 17/18 Okt Mantorp Park

www.slc.se & www.ercup.se  

Inbjudan

Deltävling 6 – Mantorp Park 8-timmars 17-18 Oktober 2015 SLC kl.1 & kl.2 ER-Cup Och alla andra Långsloppsbilar i Sverige.   För första gången någonsin så kommer vi försöka utse sveriges bästa endurance-team i ett helt avgörande 3timmars race med likadana förutsättningar för alla oavsett serie och klass. Nike Free Run +2 Maglia David Robinson Nike Air Max 2017 Heren   Både SLC och ER-cupen kör sina finaler på mantorp och SLC kör 2 + 3 + 3h medans ER-Cup kör 3 + 3h. New Balance 997 męskie Air Yeezy For Sale College Football Jerseys Det sista 3h racet som kommer starta kl. Canotte Milwaukee Bucks Nike Air Max 2016 Heren Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys 14.00 söndagen den 18 Oktober, utser vi till Öppet Svenskt Mästerskap och där är förutsättningarna att endast R-däck är tillåtet och att alla måste göra minst 2st FÖRARBYTEN i bandepån. air max pas cher nike air max 2017 pas cher New Balance Pas Chers I övrigt så kan man köra enligt sitt normala tekniska reglemente oavsett om det är SLC eller ER-cup eller någon av dom andra svenska långloppsserierna men man måste välja ETT reglemente och följa det helt och hållet. asics gel lyte 5 donna Fjallraven Kanken No.2

Fjallraven Kanken Classic   Vi kommer även ha sprintrace för en helt annan klass med som tillägg för publiken. Nike Air Max Flyknit Heren fjallraven kanken goedkoop nike air max pas cher Tävlingen kommer LIVE-tv sändas över Youtube och ha sektortidtagning med liveutsändning. air max 1 femme sac a dos kanken Fjallraven Kanken 20L Och speaker med högtalaranläggning som hörs.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • Nick Marshall Jerseys new balance running homme soldes i korthet så kommer helgen läggas upp så här   Lördag fm Träning Lördag lunch kval Lördag em tävling 2h för SLC serien Lördag em kval Söndag fm Sprintrace och 3h race SLC 2 / ER-Cup 1 Söndag lunch Sprintrace Söndag em Öppet svenskt Mästerskap 3h inkluderande race SLC 3 / ER-cup 2 Kostnader Fri träning 1500 Sprintrace 1500 SLC 2+3+3h 6500 Kronor ER-Cup 3+3 5000 Kronor Endast Öppet svenskt mästerskap 3h 4500 kronor     Anmälan sker på http://www.svenskamotorsportalliansen.se/registrations/add/28 Varmt välkomna och om vi hjälps åt så kan vi bygga något stort av svensk Endurance igen.